DANES
> Sobota, 27. julij
> Petek, 26. julij
> Četrtek, 25. julij
> Sreda, 24. julij
> Torek, 23. julij
> Ponedeljek, 22. julij
> Nedelja, 21. julij
DANES VČERAJ PREDVČERAJŠNJIM

Datum: 18.9.2023 0:00:01 - Stran: HOROSKOP
Dnevni horoskop za ponedeljek, 18. septembra

OVEN
Včasih se vam zdi vse bolj črno, kot je v resnici. Malo več optimističnih misli in manj predvidevanj, kaj hudega se vam lahko primeri.

BIK
Kazali vam bodo rdečo cunjo, ampak to počnejo iz same ljube razposajenosti. Kar zakopljite bojno sekiro, ker je v resnici ne potrebujete.

Dvojčka
Včasih vam kar ne gre v glavo, da prijazna beseda odpre več vrat kot glasne zahteve. Malo vadite, pa vam bo hitro prišlo v kri.

RAK
Pri telesnih naprezanjih ste se zadnji čas malo precenjevali, zato bo potrebnih nekaj dni počitka. Nič vam ne bo pobegnilo.

LEV
Včasih ni slabo, če koga povprašate za mnenje še prej, preden se odločite. Bo manj glavobolov in ugibanj, kako se bo izteklo.

DEVICA
Prehitro ste dali neko obljubo, zdaj pa jo bo treba izpolniti, četudi se vam niti najmanj ne ljubi. Tako je, če je jezik prehiter.

TEHTNICA
Nekaj tečnih opravkov je pred vami, a ko bodo končani, se boste lep čas lahko sončili v slavi. Že to je dovolj dobra motivacija.

Skorpijon
Spet dan, ko vas pograbi tisto značilno pomladansko skakanje iz skrajnosti v skrajnost. Upočasnite, saj je vendar že jesen!

STRELEC
Tisti, ki je prisegal pomoč, kadarkoli jo boste potrebovali, vas je razočaral. A tudi stanje na lastnih nogah je dobro občutje.

KOZOROG
Stanje v denarnici se ne izboljšuje, ni pa dobro, da vpliva tudi na odnos s partnerjem. Navsezadnje sta si obljubila v revščini in bogastvu.

VODNAR
Skrbi se veliko bolje rešujejo, če to počneš v dvoje. Tam, kjer vi ne vidite rešitve, jo vidi kdo drug. Skrivanje ničesar ne reši.

RIBI
Zaman upate, da bo nekdo odvrgel železno srajco in se spremenil. Vse, kar lahko storite, je, da ne izgubljate živcev.







NOVINAR ROBOT - v0.24.9
Prispevki so samodejno napisani iz javno dostopnih virov. Prva verzija robota je nastala avgusta 2020, zadnji popravek pa februarja 2023. Več ...
INFO: zvone.stor@gmail.com




99