DANES
> Sobota, 27. julij
> Petek, 26. julij
> Četrtek, 25. julij
> Sreda, 24. julij
> Torek, 23. julij
> Ponedeljek, 22. julij
> Nedelja, 21. julij
DANES VČERAJ PREDVČERAJŠNJIM

Datum: 16.9.2023 0:00:01 - Stran: HOROSKOP
Dnevni horoskop za soboto, 16. septembra

OVEN
Najprej vas bodo od smejanja bolele čeljusti, potem pa vas bodo zaradi joka pekle oči. Najbrž ne bi škodovalo, če bi kdaj šli po sredini.

BIK
Spet napletajo o vas neke zgodbe, a vas nihče čisto nič ne vpraša. Najboljše bo, če se požvižgate na vse skupaj in ukrenete po svoje.

Dvojčka
Včasih se lahko iz nemogočega jutra napravi prav čudovit dan. Torej se pustite presenetiti in pojdite od doma, kot da bo šlo vse po maslu.

RAK
Če hočete speči dober kruh, je treba moko najprej presejati. Potem vam bodo všeč tudi veliko manjše količine, kot ste jih poznali doslej.

LEV
Zaradi ene hude besede, izrečene v prenagli jezi, res nima smisla kuhati zamere. Raje se nasmejte in plačajte pijačo, pa bo vse v redu.

DEVICA
Vse prekmalu izgubite voljo, pa čeprav je cilj že hudo blizu. Torej se ne smete čuditi, če vam ne zaupajo povsem, ko izbirajo primerne.

TEHTNICA
Amerike sicer ne boste odkrili, vendar bodo pravi ljudje opazili, da ste se res potrudili. Potem pa pridejo vedno boljše in lepše naloge.

Skorpijon
Brez skrbi, vsi vas že niso pustili na cedilu. Malo bolj temeljito se ozrite okoli sebe in videli boste, da imate kar precej prijateljev.

STRELEC
Ohranite resen obraz, saj bi vaš smeh lahko nekoga strašansko užaliti. Saj tudi vi niste prav srečni, ko se vam kaj temeljito ponesreči.

KOZOROG
Kadar boste spet tuhtali, ali se je splačalo ali ne, pomislite samo lepe trenutke. Grdih je včasih v življenju tako veliko preveč.

VODNAR
Komedije so sicer prav posrečena oblika, ampak kaj ko ob njih obstajajo tudi drame. Torej se je treba prilagoditi zdaj enim, zdaj drugim.

RIBI
Naj se še tako trudijo, da bi vas očrnili: ne bo jim uspelo! K sreči imate veliko pokazati, pametni ljudje pa to vedno opazijo in cenijo.







NOVINAR ROBOT - v0.24.9
Prispevki so samodejno napisani iz javno dostopnih virov. Prva verzija robota je nastala avgusta 2020, zadnji popravek pa februarja 2023. Več ...
INFO: zvone.stor@gmail.com




99