DANES
> Sobota, 27. julij
> Petek, 26. julij
> Četrtek, 25. julij
> Sreda, 24. julij
> Torek, 23. julij
> Ponedeljek, 22. julij
> Nedelja, 21. julij
DANES VČERAJ PREDVČERAJŠNJIM

Datum: 13.9.2023 0:00:01 - Stran: HOROSKOP
Dnevni horoskop za sredo, 13. septembra

OVEN
Amor vam je spet za petami, a vam malo preveč bega dneve. Ne bodite prestrašeni, dobro se bo izteklo, ker imate v rokah same ase.

BIK
Danes vam zvezde malce manj svetijo, zato se potrudite, da ne boste naredili značilne napake, se zaprli vase in negovali svoje tegobe.

Dvojčka
Želje so eno, resničnost pa nekaj drugega. Ni smiselno pričakovati, da se bodo uresničile, ne da bi za to mignili s prstom.

RAK
Neki dialog se bo končal s prepirom in zamero, zato s tiste strani ne pričakujte kakšne podpore. Obrnite se na dobre sodelavce.

LEV
Nekdo vstopa v vaše poklicno življenje, a je vsaj na začetku tako zoprn, da si težko predstavljate sodelovanje. Se bo že unesel.

DEVICA
Kritika je lahko tudi spodbuda, pa čeprav na začetku boli. Nekdo vam meče polena pod noge samo zato, da bi vas vzdramil.

TEHTNICA
Dan, ko boste privlačili kot magnet. Kar nekaj se jih bo hotelo sončiti v vaši slavi, a jih je samo četrtina res na vaši strani.

Skorpijon
Na delovnem mestu bo nadvse razgibano vzdušje, ker so na vidiku temeljite spremembe. Vključite se z dobrimi argumenti.

STRELEC
Za slabo počutje sta kriva neaktivnost in pomanjkanje vitaminov. S kramljanjem ne bo kup dela nič manjši.

KOZOROG
Kratki dnevi in predolge noči so krivi za brezvoljnost, ki vas pesti. Naj ne postanejo izgovor, za dobro ali slabo voljo se človek odloči sam.

VODNAR
Na nebu se množijo zvezde, ki svetijo za vas, zato opravite vsa tista dela, ki vam običajno jemljejo veliko energije. Zlahka bo šlo.

RIBI
Sorodnik bo kriv za zaplet, ki bo poslabšal vzdušje. Bodite gospodar svojega časa in se ne pustite izkoriščati.







NOVINAR ROBOT - v0.24.9
Prispevki so samodejno napisani iz javno dostopnih virov. Prva verzija robota je nastala avgusta 2020, zadnji popravek pa februarja 2023. Več ...
INFO: zvone.stor@gmail.com




99